3 Terepfutó Cipő Újdonság 2015-ben

2015. 01. 02. 15:57     Cikkek

Salomon S-Lab Fellcross 3 terepfutó cipő

Salomon S-Lab Fellcross 3

Nehéz találni hasonlóan gyors és kiváló szabású terepfutó cipőt a piacon, mint az S-Lab Fellcross 3. Hét milliméteres tüskéi nagy hóban és terepen is kiváló tapadást nyújtanak. Lapos kialakítású sarkával, vaskos lábujj védelemmel egy rendkívül fürge, minden terepen hatékony futócipő. A közepesen vékony középtalpat a nagy gumi tüskék egészítik ki, ezáltal hatékony füves terepen és kényelmes kemény, lejtős hegyi terepen is egyaránt. A Fellcross keskeny lábfejű futók számára optimális felső kategóriás terepfutó cipő.

New Balance 110v2

New Balance 110v2 terepfutó cipő

New Balance 110v2 a jelentős átalakításon átesett 110v1 modell utódja. A leginkább észrevehető változás a cipő szabása, mely jóval szűkebb lett. A hálós felsőrész rugalmasabb és jobban szellőzik mint az előző modell.

Könnyűsége ellenére megfelelően párnázott, stabilan tartja a lábfejet hosszabb távon is. A talp hosszanti irányban extra védőréteget kapott sziklás terepre, míg a jól tapadó, agresszív futófelület változó terepre alkalmas.

The North Face Ultra Equity GTX

The North Face Ultra Equity GTX terepfutó cipő

Az új Equity egy rendkívül stabil terepfutó cipő, mely jól fogja a lábat helyzettől függetlenül. Sík és lejtős terepre is kiváló kialakítással bír; stabil középtalp, rugalmas elülső rész, valamint Vibram talp. A sarok a tradicionális futócipőknél használt puha hab párnázást kapott. A rövid tüskékkel rendelkező futófelület remek aszfaltos szakaszon is, habár az Ultra Equity megállja helyét sárban és latyakban is.