Terepfutócipő Férfiaknak - Terepfutó cipők férfiaknak tervezve

2014. 10. 21. 18:00     Cikkek

Férfiak számára minden terepfutó cipő palettáján széles cipő választék található meg. Utóbbi időben egy színesebb, vagányabb modellek jelentek meg a terepcipő piacon. A következő válogatásunkban a teljes igénye nélkül állítottuk össze a hazai férfi terepfutócipő választékot.

Férfi terepfutó cipő listánk első modellje a Hoka One One Rapa Nui Trail férfi terepfutó cipő.

A Hoka férfiaknak tervezett terepfutócipő választékában ez az egyik leggyorsabb cipő és most ezt a tulajdonságát is tovább javították. A forgalmazó elsődlegesen normál távra ajánlja, de ultra távok teljesítésénél is szóba jöhet, amennyiben könnyű versenyzőről van szó. A cipő kialakítását tovább tökéletesítették: még jobban funkcionáló talpat kapott, illetve dinamikus középtalpat.

Hoka One One Rapa Nui Trail férfi terepfutó cipő

Második terepfutó cipő modellünk egyik legkedveltebb a kategóriában: Salomon Speedcross 3 férfi terepfutócipő

Ez a terepcipő az ikonikusnak mondható Salomon Speedcross 3 férfi kiadása. A cipő rendkívül könnyű kialakítása miatt gyors, mégis teljes hosszában párnázott, így futás közben a lábad maximális kényelemben és biztonságban érezheti magát. A cipő külső talpának mélyedései biztosítják a csúszásmentességet puha és kemény talajon terepfutás közben. Salomon ezt a terepfutó cipő modelljét versenyzésre, és mindennapi edzésre ajánlja.

Salomon Speedcross 3 férfi terepfutó cipő

Harmadik terepfutó cipő az Asics egyik kedvenc terepfutó cipő modellje: Asics Gel-Fuji Attack 2 Gore-Tex férfi terepfutócipő.

Ez az Asics terepcipő egy könnyű, mégis kényelmes modell. Az új Asics Fuji kifejezetten terepfutóknak kifejlesztett sorozat tagja. A terepfutók számára készített cipők különlegessége a Gore-Tex vízálló és lélegző anyagú felsőrész.

A cipő hátsó részén a Gel párnázás és az SpEVA középtalp kiváló alátámasztást biztosít a lábadnak. Ezek a technikai anyagok csökkentik a rázkódást. Ez az Asics Fuji terepfutó cipő egy kifejezetten terepre alkalmas külső talp megoldással készült, amely lejtőn lefelé és felfelé, különböző terepviszonyok között egyaránt segíti a futót. A felsőrész kialakítása Gore-tex anyaggal kombinálva megakadályozza, hogy a cipő felszívja a nedvességet.

Asics Gel-Fuji Attack 2 Gore-Tex férfi terepfutó cipő