Terepfutózoknik a Terepfutó cipőbe

2014. 10. 08. 10:31     Cikkek

Első körben Asics Trail Running futózoknit ajánlanánk. A terepfutás során egy jó futózokni kiválasztása legalább olyan fontosságú, mint amikor a terepfutócipőt választunk. Az Asics Trail Running terepfutózokni tökéletes segítséget nyújt a kiváló teljesítményhez. Asics terepfutó zokni előnyei: ergonomikus, elvezeti a nedvességet és védelmet biztosít lábadnak a futás során. Főbb jellemzői: Szárazon tartja lábad, kényelmes, elnyeli a rázkódás egy részét, ergonomikusan illeszkedik a lábad formájához, megvéd az irritációtól.

Asics Trail Running terepfutó zokni

Második terepfutó zokni, melynek a válogatásban a helye, a Hilly Monoskin Trail Anklet Socklet futózokni. Viselése közben megtapasztalod egy igazán professzionális futózokni előnyeit terepfutás során. Ebbe a futózokniba X-STATIC® ezüst szálakat szőttek, melyek megakadályozzák a baktériumok szaporodását, így nem csak kényelmesebb lesz a futás, de még frissebb is marad a lábad.

Zokni főbb jellemzői: Párnázott bokarész, Antimikrobiális gátolja a baktériumok szaporodását - nedvességet elvezeti a lábtól a zokni - Ventillációs panelek a zokni tetején, melyek jobb szellőzést és rugalmasságot biztosítanak - Sarok és bokavédő részt építettek a zokniba - Lapos varrások, melyek nem dörzsölik ki lábad - Párnázott lábujj védelem - Y sarok kialakítás a lábra való jobb illeszkedésért.

Hilly Monoskin Trail Anklet Socklet futózokni, terepfutó zokni

Harmadik terepfutó zokni a palettán a Compressport Pro Racing Socks kompressziós zokni. Ez a terepfutó zokni a zoknik új generációját képviseli. Kedvezően hat a lábad mikro-keringésére. A lábujjaknál, talpon és saroknál elhelyezett multipontok, akupresszúrás pontok segítik a hajszálerekben a vérkeringést az ujjaknál, boka körül, és az Achilles-ínben. A zokni speciális kialakítása a nedvességet elvezeti a lábtól, gyorsan szárad. A zokniba szőtt ezüstszálak pedig a baktériumok elszaporodását akadályozzák meg.

Compressport Pro Racing Socks kompressziós futózokni, terepfutó zokni

Negyedik versenyző a terepfutó zoknik között a Bridgedale X-Hale Speed Demon futózokni. A Bridgedale ezt a zoknit téli futáshoz, terepfutáshoz ajánlja. Gyorsan szárad, meleg, és kiválóan szellőzik.

Bízunk benne, hogy rövid terepfutó zokni összeállításunknak sikerült felkeltenie az érdeklődésed a minőségi futózoknik iránt és nem indulsz el terepfutó cipődben nélküle.